Υπηρεσίες internet


Υπηρεσίες internet


Σε συνεργασία με την ομάδα im8, αποτελούμενη από νέους ανθρώπους γεμάτους όρεξη και φαντασία για το διαδικτυακό αύριο, προσφέρουμε λύσεις στο internet.Κατασκευή ιστοσελίδων, Brand Logo Design,Web Design, eShop, Social Marketing είναι μόνο μερικές από τις υπηρεσίες internet που προσφέρουμε. Για νέες αλλά και μεγάλες επιχειρήσεις.

www.im8.gr

Η Dataware σε συνεργασία με την ομάδα im8 προσφέρει λύσεις στο internet.

Με κύριο αντικείμενο την ανάπτυξη και κατασκευή ιστοσελίδων και mobile apps, η im8 ακολουθώντας την εξέλιξη των digital media έχει δημιουργήσει μια δυναμική ομάδα στο χώρο των ψηφιακών μέσων.

“Νέοι” άνθρωποι αποτελούν τη δημιουργική ομάδα της im8, έχοντας πάντα “κατά νου” τους πελάτες της, τους στόχους τους, τα πιστεύω τους, τις ανάγκες τους με σκοπό την ολοκλήρωση και πληρότητα του ψηφιακού τους αποτυπώματος.

Η ομάδα μας γεννήθηκε για να δημιουργεί εμπνευσμένες πρωτοποριακές ιδέες και να επιτρέπει στους πελάτες μας μια δυναμική ψηφιακή παρουσία.

Η ανάπτυξη και υλοποίηση φιλικών και λειτουργικών για τους χρήστες εφαρμογών, παραμένει στο κέντρο των υπηρεσιών της im8. Στόχος είναι η προσαρμογή στις απαιτήσεις της “αγοράς” και τις εξελίξεις της τεχνολογίας.

Please wait...